19 Temmuz 2010 Pazartesi

Vip Minibüs Kiralama Vip Araç Kiralama Jeep Kiralama


Beyza Rent A Car

Beyza Rent A Car; İstanbul bahçelievler merkezli olarak Rent A Car hizmeti veren bir oto kiralama firmasıdır. Firmamızdan güvenle Rent A Car, Vip Araç Kiralama ve Vip Minibüs kiralama işlemlerini yapabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde bulunan kiralık vip araçların modellerini her sayfada görülebilen sol menüde görebilirsiniz. Daha sonra kiralamak istediğiniz vip aracın resimlerini ve özelliklerini sayfa içerisinde bulabilirsiniz. Sayfa içerisinde özellikleri bulunmayan araçlar için bizimle irtibata geçiniz.

Araç kiralama fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz, iletişim sayfamızdan veya 0212 550 15 15 nolu hattan istediğiniz zaman bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Rent A Car'da Güvenin Adresi: Beyza Rent A Car

Vip Araç  Kiralama

Vip Minibüs Kiralama


Kimi zaman insanlar değişik arabalara binmek ister. Araçları bir oda gibi kullanmak ister. Ama buna herkesin imkanı yetmeyebilir.

Beyza Rent A Car size bu imkanı sağlamak için var. Kimi zaman normal bir odada bulunamayak donanımları Vip minibüslerimizde bulabilirsiniz. Bunların bir kaçından bahsetmek gerekirse, Vip minübüslerimizin bazı modellerinde;

- Televizyon
- DVD Player
- Buzdolabı

gibi elektronik ürünleri bularak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu donanımla araçlar Vip minibüslerimizde hiç sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

Vip minibüsler hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi dolaşabilirsiniz, bizi arayabilirsiniz yada firmamıza gelip araçlarımızı görebilirsiniz.
Vip Araç  Kiralama

Vip Araç Kiralama


Beyza Rent A Car ile artık vip araç kiralamak çok kolay!
Sizde firmamızdan uygun fiyatlarla bir vip araç kiralama yaparak insanlar tarafından rahatlıkla farkedilebilirsiniz.

Vip araç kiralama ve şöförlü araç kiralama hizmeti veren araba kiralama firmamız'da ki Vip araçlardan bazılarını saymak gerekirse;
- Mercedes S320
- Mercedes S500
gibi araçlarımız bulunmaktadır ve bu araç resimlerini web sitemizde görebilirsiniz.

Vip Araç  Kiralama

Jeep Kiralama


Kimi zaman normal arabalara göre daha havalı ve yüksekte duran araçlardan olan Jeep dediğimiz araçların keyfini çıkarmak istermisiniz? Yüksekte olmanın keyfini Beyza Rent A Car sayesinde yaşayabilirsiniz.

Jeep sınıfında olan araçlardan bir tanesi olan Porsche Cayenne aracını şuan için uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Bu Porsche Cayenne fırsatını kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder